Носителят на поясите на IBF, WBA, IBO и WBO в

...
Носителят на поясите на IBF, WBA, IBO и WBO в
Коментари Харесай

Руис към Фюри: Знай си мястото и не прекрачвай границата

Носителят на поясите на IBF, WBA, IBO и WBO в тежка категория Анди Руис-младши избухна против Тайсън Фюри, откакто британецът съобщи, че показва Мексико по време на обществената си подготовка в Лас Вегас във вторник.

Фюри среща относително непознатия Ото Уолин в дуел без купа в събота и се чака победа, която ще завърши дълго чакания реванш с Дионтей Уайлдър.

На обществената си подготовка преди дуела, британецът се появи с мексиканска маска и възнамерява мексиканска тема за кръга, до момента в който страната чества своя Ден на независимостта този уикенд.

Руис, който изненада целия свят през юни и стана първият международен първенец в тежка категория от Мексико, бе ядосан от дейностите на Фюри.

В Instagram Руиз-младши съобщи: "Следващият е Тайсън Фюри. Тайсън Фюри, който непрекъснато приказва нелепости. Представлявал Мексико - той даже не е мексиканец. Шегува ли се? "

"Ш*банякът даже не е мексиканец, само че носи мексиканския флаг”, съобщи Руис.

„ Не преминавай границата и представлявай личната си страна. Знай си мястото и представяй страната, от която идваш, а не друга страна, до която даже не си близо ", посъветва първенецът.

Междувременно Фюри упорства, че не мисли за евентуалния си мач с Уайлдър и се приготвя за идващия си дуел в Лас Вегас. Боецът е съсредоточен върху това да завоюва, а не да спекулира за следващата среща със международния първенец на WBC след спорното им тъждество предишния декември.

"Не се интересувам по отношение на конфликтът през февруари. Става въпрос за събота вечер, не за февруари, Коледа, Нова година или различен ден - всичко е в събота вечер в Лас Вегас”, съобщи „ Циганския крал”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР