Носителят на Оскар Шон Пен и австралийската актриса Лейла Джордж

...
Носителят на Оскар Шон Пен и австралийската актриса Лейла Джордж
Коментари Харесай

Аз унищожих брака си: Шон Пен официално разведен

Носителят на Оскар Шон Пен и австралийската актриса Лейла Джордж към този момент са публично разведени. Онлайн медиите TMZ и People цитират правосъдни документи, съгласно които съдията е подписал решението за бракоразвод предишния петък.

60-годишната холивудска звезда и 31-годишната му колежка са двойка от 2016 година Те се ожениха през юли 2020 година, а през октомври 2021 година Джордж подаде молба за бракоразвод. Причината за раздялата им са " непреодолими разлики ", които се трансфораха в най-често потребления претекст за разлъка в Холивуд, най-малко в съда. Нито един от съпрузите не е търсил прехрана от другия.

По-рано този месец звездата от „ Реката на тайните “ даде изявление за Hollywood Authentic за документалния си филм за съветската инвазия в Украйна. В диалога обаче той реши да „ открехне завесата ” към персоналния си живот, споделяйки повече за проваления си брак.

„ Лейла е дамата, в която съм бясно влюбен, само че рядко виждам, откакто провалих брака ни. Оженихме се единствено преди година, само че от пет години не се грижа за персоналния си живот. Не съм ѝ изневерявал по никакъв метод, само че прекомерно дълго мислех, че наличието ми другаде е по-важно от наличието ми до нея. Наскоро изпаднах в тежка меланхолия, породена от „ ерата на Тръмп “... Гледайки новините, бях толкоз обезверен, че в 11:00 сутринта пиех алкохол и вземах хапчета за сън, откакто бях будувал цяла нощ “, разкри артистът.

„ Младите, красиви и благи дами, които са минали под венчилото с по-възрастни мъже, не желаят да се разсънват заран, намирайки половинките си на дивана, където са прекарали цяла нощ, гледайки телевизия за протичащата се в света полуда. Също по този начин не е добре да чуете думите: „ Добро утро, миличка! Мисля да припадна за няколко часа, с цел да се махна от всичко това “, казано под действието на следващия тоник с водка в композиция със сънотворни “, изясни Пен.

Той дефинира пред медиите някогашната си брачна половинка като най-хубавата си другарка, като акцентира, че тя е най-вдъхновяващата жена, която е срещал.

Джордж е щерка на актьорите Винсент Д`Онофрио и Грега Скаки. Шон Пен беше женен за поп кралицата Мадона от 1985 до 1989 година и актрисата Робин Райт от 1996 до 2010 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР