Носителят на “Оскар” Робърт де Ниро е обвинен в полова

...
Носителят на “Оскар” Робърт де Ниро е обвинен в полова
Коментари Харесай

Робърт де Ниро е обвинен в полова дискриминация и тормоз от свой бивш служител

Носителят на “Оскар” Робърт де Ниро е упрекнат в полова дискриминация и тормоз на работното място от негова някогашна служителка, пишат международните кино медии. Грейъм Чейс Робинсън търси да получи 12 млн. $ за нанесени морални вреди.

Според информацията в обвинителния акт, Де Ниро се държал обидно с дамите чиновници. Робинсън твърди, че ги наричал с обидни имена и избрания, измежду които и “кучки”, непрекъснато употребявал сексистки език и се обръщал към нея с думите “офис жена ми”.
Де Ниро, Ал Пачино и Джо Пеши под режисурата на Скорсезе Филмът е "Ирландецът " и се чака от есента
“Робърт де Ниро не приема концепцията, че мъжете и дамите би трябвало да бъдат равни. Той не се интересува, че половата дискриминация на работното място нарушава закона”, споделят юристите на Робинсън.

В обвинителния акт написа още, че дамите в компанията на Робърт де Ниро били доста по-ниско платени от мъжете. Те били карани да правят “домакинска работа”. Робинсън също твърди, че Де Ниро се шегувал с нея за рецептата си за “Виагра” и й предложил да забременее с генетичен материал от неин женен сътрудник.

През април Робинсън подала молбата си за овакантяване, като юристът й уведомил артиста, че обмислят дело за полова дискриминация. Преди да подадат документите, обаче, компанията на Де Ниро обвинила Робинсън в заграбване на стотици хиляди долари, както и несъответстващо работно държание. Според обвинителния акт Робинсън била уволнена от работното си място, тъй като гледала сериали през работното си време.
Робърт де Ниро: Тръмп е цялостен загубеняк (ВИДЕО) Той стига и по-далеч, определяйки президента като псевдо разбойник.
Адвокатите на дамата отхвърлят тези изказвания.

След вчерашния обвинителен акт против Робърт де Ниро, артистът пусна публично изказване посредством юристите си, в което дефинира изказванията на Робинсън като “тотално абсурдни”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР