Носителят на Оскар Кевин Спейси се завръща в киното! Това

...
Носителят на Оскар Кевин Спейси се завръща в киното! Това
Коментари Харесай

Кевин Спейси се завръща в киното


Носителят на Оскар Кевин Спейси се завръща в киното!

Това той ще направи с новата си роля във кино лентата "Billionaire Boys Club" и това е първата му роля след обвиняванията в полов тормоз предходната година.

Филмът е сниман преди абсурда, а премиерата му ще бъде през август.

„ Надяваме се, че обвиняванията във връзка държанието на един от актьорите, които не бяха оповестени обществено, когато заснемахме кино лентата, няма да попречат на този план. Решението за лъчение на кино лентата не беше по никакъв начин елементарно “, обявиха разпространителите.

Режисьор на кино лентата е Джеймс Кокс, а с изключение на Спейси, в него ще забележим и Ема Робъртс, Суки Уотърхаус, Ансел Елгорт, Тарон Йегертън и други

Става дума за същинска история на няколко младежи от осемдесетте години на предишния век, които провеждат клуб, благодарение на който посредством система от измами би трябвало бързо да забогатеят. Спейси претворява облика на Рон Левин, лъжец, педераст, който е погубен, откакто се пробва да измами няколко нарушители. Тялото на Левин в никакъв случай не е било открито, а някои считат, че той към момента може да е жив.

Миналата година Кевин Спейси по повдигнатите против него обвинявания призна, че самият той е бил педераст през една част от живота си. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР