Носителят на Оскар Джон Войт, който е не само изпълнител

...
Носителят на Оскар Джон Войт, който е не само изпълнител
Коментари Харесай

Защо Джон Войт избра Румен Георгиев за филма си

Носителят на Оскар Джон Войт, който е освен реализатор на основната роля, само че и режисьор, персонално избра за кино лентата си Strangers Румен Георгиев. Сюжетът на лентата и цялата басня се пазят в загадка от екипа, само че това, което успяхме да разберем е, че двамата са част от мафията, освен това съветската. Имат няколко епизода дружно на разнообразни местоположения в София, където е снимана продукцията. Финалът е в кръстения на града гранд хотел, където са зрелищно убити и бащата на Анджелина Джоли и неговият български съмишленик. От терена на фотосите е и фотото на двамата артисти.

За страдание, към този момент българските разпространители не са взели права за излъчването на кино лентата с трогателен и обвързван със страната ни роман по нашите екрани.

Оказва се, че Войт е имал съображение да избере някогашният Мистър България пред доста препоръчани известни лица от екрана, които се водят професионални артисти и са непрекъснато наличие в западните продукции, отснети в родния киноцентър в Бояна. Румен към този момент има зад тила си опит в разнообразни филми и сериали, с изключение на в рекламата, освен това освен в България. Но повече по тематиката очаквайте в идващите дни.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР