Носителят на Оскар“ Джейми Фокс е обвинен в сексуално посегателство.

...
Носителят на Оскар“ Джейми Фокс е обвинен в сексуално посегателство.
Коментари Харесай

„Пипнал гърдите ѝ и бръкнал под бельото ѝ“: Съдят актьора Джейми Фокс за сексуално посегателство

Носителят на „ Оскар “ Джейми Фокс е упрекнат в полово посягане . Актьорът е съден от жена, която твърди, че той я опипал срещу волята ѝ в бар на покрив в Ню Йорк през 2015 година, откакто го помолила да се снимат.

Една от тях удостоверява, че й сипали нещо в питието

Потърпевшата съди Фокс за обезщетение, като твърди, че той е направил „ полово посягане, корист, нахлуване и побой “.

Снимка: Getty Images

 

В исковата молба се твърди, че нападението е станало към 01:00 ч. сутринта на 26 август 2015 година в Catch NYC. Жената седнала на маса до артиста. Той изглеждал в нетрезво положение и се съгласил да се снимат, като споделил: „ Разбира се, бейби, всичко за теб “ и добавил, че има „ тяло на супермодел “ и мирише „ толкоз добре “, се споделя в правосъдния иск.

Фокс я завел в уединена част на заведението, докоснал гърдите ѝ и бръкнал под бельото ѝ без нейно единодушие, твърди още дамата. Инцидентът завършил, когато приятелят ѝ я потърсил.

Той към този момент излежава присъда от 23 години затвор

В желае се споделя, че поради „ отвратителните дейности “ дамата „ е претърпяла и продължава да търпи тежък прочувствен стрес и безпокойствие, оскърбление, позор, посттравматично стресово разстройство и други физически и прочувствени вреди “.

Снимка: Getty Images

Потърпевшата търси обезщетение и от притежателя заведението Марк Бирнбаум, който съгласно нея е седял дружно с Джейми Фокс малко преди да се случи хипотетичното нахлуване. В исковата молба се споделя, че Бирнбаум и чиновниците на ресторанта са нарушили задължението си за грижа към ищцата, като не са я защитили.

Съдебните дейности са подхванати дни преди приключването на Закона за оживелите възрастни в Ню Йорк, който разрешава на хипотетичните жертви на полови закононарушения да подават искове след приключване на давностния период.

Жертвата би трябвало да получи 2 млн. $ за споразумяване на желае, както и още 3 млн. $ като обезщетение за клюка и уронване на репутацията

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, рапърът Шон Комбс, комикът Бил Козби , артистът Куба Гудинг Джуниър и Ръсел Бранд са били съдени по този закон.

Снимка: Reuters

Представителите Фокс към момента не разясняват заведеното дело. Джейми Фокс е най-известен с ролята си на артиста Рей Чарлз във кино лентата „ Рей “ от 2004 година, за която завоюва „ Оскар “ за най-хубав артист.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР