Носителят на осем титли от Големия шлем Андре Агаси заяви,

...
Носителят на осем титли от Големия шлем Андре Агаси заяви,
Коментари Харесай

Агаси: Ще е награда, ако спестя на Григор Димитров от това, през което съм минал

Носителят на осем трофеи от Големия шлем Андре Агаси съобщи, че би се радвал, в случай че успее да защищити Григор Димитров от компликациите и тестванията, през които самичък е минал по време на кариерата си.

Американецът, който влезе в екипа на българския тенисист преди година, даде изявление за insidehook.com. В него той приказва за живота си, за любовта си и за най-хубавия си удар.

На въпрос дали към момента ненавижда тениса, както съобщи преди време, Агаси дава отговор: " Дали е имало повече моменти, в които съм го обичал, в сравнение с съм го ненавиждал? Вероятно не. Защото в множеството време не харесвах себе си. Дали ще мразиш или ще обичаш е функционалност на теб самия. В момента съм замесен в това да оказвам помощ на Димитров - той е добър човек и в случай че мога да му спестя 10 минути от това, през което прекосих, това ще е премия ".

Агаси, който е ставал и олимпийски първенец, показва, че най-голямото достижение в кариерата му е било да се изкачи наново до върха в международната класация, след пропадането си от №1 до №140. " Това е мъчно. Вторият път е доста по-трудно ".

Американецът уточни и най-хубавия си удар - в петия сет на мач против Алекс Кореча от втория кръг на US Open през 1995 година

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР