Носителят на националната награда Полицай на 2018 година Стойчо Яковски

...
Носителят на националната награда Полицай на 2018 година Стойчо Яковски
Коментари Харесай

Полицаят на годината Стойчо Яковски напуска КАТ

Носителят на националната премия Полицай на 2018 година Стойчо Яковски напуща КАТ. Новината оповески самият той във фейсбук.

„ Всеки край е ново начало. Последен работен ден в Пътна полиция и Второ районно. След къс отпуск, може да ме намерите в Четвърто районно. Благодаря на всички, и на тези, които са ми помагали, и на тези, които са ми пречили “, написа служителят на реда в обществената мрежа.

Младши автоконтрольор Стойчо Яковски от ОДМВР-Пловдив получи наградата " Полицай на годината 2018 " в средата на декември м.г.. Той беше награден от вътрешния министър Младен Маринов и основния прокурор Сотир Цацаров.

Преди време момченце си глътна езика по време на полицейската проява по случай празника на Министерство на вътрешните работи. Тогава Стойчо Яковски от бранш " Пътна полиция " незабавно оказа първа помощ на 4-годишното дете. След това момченцето бе превозено в болница.

Яковски е един от най-активните чиновници на реда в Пловдив. Той посещава детски градини и учебни заведения и даже в отвън работното време превантивно среща подрастващите с сигурността на придвижването. Тренира деца на бойни изкуства и е служител на реда с будна гражданска съвест.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР