Носителят на наградата „Оскар” Никълъс Кейдж най-вероятно ще се превъплъти

...
Носителят на наградата „Оскар” Никълъс Кейдж най-вероятно ще се превъплъти
Коментари Харесай

Никълъс Кейдж играе Никълъс Кейдж във филм за Никълъс Кейдж

Носителят на премията „ Оскар” Никълъс Кейдж най-вероятно ще се превъплъти в облика на… Никълъс Кейдж.

Актьорът е във финални договаряния с „ Лайънсгейт” за лентата „ Непоносимата тежест на огромния талант” (The Unbearable Weight of Massive Talent), написа „ Холивуд рипортър”.

В надпреварата за правата на кино лентата се включиха HBO „ Max” и „ Парамаунт”. Сценарият и режисурата са на Том Гормикан, който си партнира с Кевин Итън, предава БТВ.

Според информацията Кейдж ще играе мислена роля на себе си в т.нар „ мета” история. В описанието на сюжета написа, че героят му се пробва да се снабди с роля в нов филм на Куентин Тарантино, като в това време е в обтегнати фамилни връзки с щерка си.

Никълъс Кейдж се разведе за четвърти път

Сблъсквайки се с действителността и неналичието на качествени филми и статут на кино звезда, героят е заставен да участва на рожден ден на мексикански милиардер, който е почитател на работата му.

За задачата Кейдж получава 1 млн. $.

Впоследствие се оказва, че мексиканецът е наркобос, който е отвлякъл дъщерята на претендент за президент на Мексико.

Централно разузнавателно управление на САЩ вербува Кейдж, с цел да събере информация към милиардера. Сюжетът се заплита още повече, когато мексиканецът води дъщерята и някогашната брачна половинка на героя, с цел да се помирят. А когато животът им е в заплаха - Кейдж влиза в ролята на живота си.

В рамките на продукцията, Никълъс Кейдж ще препрати към най-големите си функции във филмите „ Да напуснеш Лас Вегас”, „ Лице назаем”, „ Да изчезнеш за 60 секунди” и други.

Ако артистът подпише контракт за ролята, това ще е първият му филм от 2011 година насам, кадърен за огромната сцена. Преди 8 година Кейдж беше в ролята на Призрачния ездач, по акомодация на „ Марвъл”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР