Носителят на Лига Европа и Суперкупата на Европа Атлетико Мадрид

...
Носителят на Лига Европа и Суперкупата на Европа Атлетико Мадрид
Коментари Харесай

Атлетико показа необичайния си трети екип

Носителят на Лига Европа и Суперкупата на Европа Атлетико Мадрид публично показа новия си трети екип, който ще употребява в мачовете си от този сезон. Той надвишава нормалните показа за футболен екип.

“Нашата нова тениска е въодушевена от Мадрид, като основата на дизайна е въодушевена от въздушна карта на града, където Пласа де Канобас дел Кастийо, местоположението на Фуенте де Нептуно, е в центъра на тениската. По този метод отдаваме респект на града и традициите ни, като фонтана на Нептун има доста особено значение за всички “Атлети” - там отборът и почитателите дружно честват извоюваните титли.
¡Descubre nuestra tercera equipación con Madrid y Neptuno como protagonistas! https://t.co/v94X57LZeX pic.twitter.com/n2KXgLgbSY
— Atlético de Madrid (@Atleti) September 4, 2018 Екипът комбинира два нюанса на синьото - един по-тъмен и един по-светъл, и има на яката на гърба на тениската тризъбец, който съставлява Нептун - още едно мигане към площада, където честваме нашите успехи”, обясняват от клуба.
¡El equipo ya se ha probado la tercera equipación!
Compra online: https://t.co/F4345x0Dhu
Más información: https://t.co/v94X57LZeX pic.twitter.com/NT0daFRpCG
— Atlético de Madrid (@Atleti) September 4, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР