Носителят на Купата на Русия Локомотив (Москва) срази с 3:0

...
Носителят на Купата на Русия Локомотив (Москва) срази с 3:0
Коментари Харесай

Локо съсипа чехи за 17 минути в исторически мач

Носителят на Купата на Русия Локомотив (Москва) съкруши с 3:0 като хазаин чешкия отбор Злин в мач от втория кръг в груповата фаза на лига Европа. И трите гола осъществя до 17-ата минута един-единствен футболист - 31-годишният португалски халф Мануел Фернандеш. По този метод юношата на Бенфика и някогашен състезател на Валенсия стана създател на най-бързия хеттрик в историята на Лига Европа. Досега върхът държеше Стефанос Атанасиадис (28 минути) от гръцкия ПАОК.

Мануел Фернандеш изведе “железничарите” от съветската столица напред в резултата още във втората минута с гол от дузпа, която бе отсъдена за нарушаване против Алексей Миранчук. В 6-ата минута Фернандеш с удар от придвижване на към метър-два от точката за дузпата удвои задатъка на отбора си. в 17-ата минута Фернандеш се възползва от прекрасен пас отляво на Миранчук и с удар от близко оформи историческия си хеттрик.

В другия мач от Група “F” Шериф (Тираспол) и ФК Копенхаген не си означиха голове. По този метод първи в класирането в групата е Локо (Москва) с 4 точки. С по 2 и голова разлика 0:0 са Шериф и Копенхаген, а с една точка е Злин на четвъртото място.

ЛОКО (М) - ЗЛИН 3:0
1:0 М. Фернандеш (2-д)
2:0 М. Фернандеш (6)
3:0 М. Фернандеш (17)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ШЕРИФ - КОПЕНХАГЕН 0:0

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР