Носителят на купата на Испания Бетис срази Райо Валекано с

...
Носителят на купата на Испания Бетис срази Райо Валекано с
Коментари Харесай

Бетис набра увереност за сблъсъка с Барселона

Носителят на купата на Испания Бетис съкруши Райо Валекано с 2:1 като посетител в мач от 16-ия кръг на Ла Лига и най-малко за няколко часа влезе в топ 4. Тимът на Мануел Пелегрини незабавно се нуждаеше от победа, тъй като нямаше такава за състезание от октомври насам. И шансът беше на страната на севилци този следобяд, което пък лиши Райо от заслужена точка.

Нелеп автогол на Иван Балиу в 7-ата минута даде преднина на Бетис, преди в 20-ата Серхио Камейо да изравни. Пет минути преди почивката Луис Енрике заби красиво второ попадение за гостите.

През втората част гол на Иси за столичани не беше зачетен поради засада.

Към края на мача, когато домакините натискаха с всички сили, Бетис стигна до греда, а и вратарят Столе Димитриевски се намеси чудесно при една обстановка.

През идната седмица Бетис отива в Саудитска Арабия, където ще взе участие шампионата за Суперкупата на Испания. Там тимът ще спори с Барселона в единия полуфинал, а в другия противници са Валенсия и Реал Мадрид. Победителите ще играят край в неделя. И четирите отбора няма да са ангажирани с присъединяване в Ла Лига идващия уикенд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР