Носителят на Купата на Германия Айнтрахт (Франкфурт) осъществи втори трансфер

...
Носителят на Купата на Германия Айнтрахт (Франкфурт) осъществи втори трансфер
Коментари Харесай

Стар вратар и нов екип за Франкфурт

Носителят на Купата на Германия Айнтрахт (Франкфурт) реализира втори трансфер на вратарския пост, а в това време показа и домакинския си екип за идния сезон 2018/2019. “Орлите” към този момент взеха един пазач, привличайки датския национал Фредерик Роньов, който обаче евентуално няма да е първи избор за освободения от миналия в Байер (Леверкузен) Лукас Храдецки пост.

Във Франкфурт си върнаха остарял познайник, привличайки в състава си Феликс Видвалд, за който това ще бъде втори престой на “Комерцбанк Арена”. 28-годишният немец към този момент игра за Айнтрахт сред 2013 и 2015 година, записвайки 13 мача за представителния отбор и 1 за дублиращия. Бившият юношески национал подписа за три сезона, а трансферната сума, която йоркширския отбор ще получи, не бе посочена.

Eintracht Frankfurt and NIKE unveil the new home kit
--------
https://t.co/4Y3bg71xt9 | #SGE pic.twitter.com/G9EgSigwqR
— Eintracht Frankfurt (@eintracht_eng) June 19, 2018
Междувременно от клуба показаха и фланелката, с която футболистите ще играят домакинските си мачове през сезона. Айнтрахт залага на черен екип, в който попадат леки нотки на сиво. Също по този начин партньорството с американския състезателен колос Nike бе удължено за още пет години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР