Носителят на купата на Черна гора по футбол Сутиеска пристигна

...
Носителят на купата на Черна гора по футбол Сутиеска пристигна
Коментари Харесай

Сутиска пристигна в София и заяви: Левски има трима отлични футболисти

Носителят на купата на Черна гора по футбол Сутиеска дойде в София за утрешната първа среща на " Герена " от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Групата на клуба от Никшич се придвижи до българската столица с рейс от македонския град Пирот, където възпитаниците на Никола Ракойевич упражняваха.

Ракойевич има кадрови проблеми поради отсъствието на трима офанзивни футболисти.

" За страдание имаме проблеми, тъй като Боян Божович и Игор Иванович са контузени, а Стефан Денкович няма право да играе, а аз също съм с картони. Но оставам оптимист. Вярвам, че можем да реализираме добър резултат, тъй като работихме крепко цяла година, с цел да се класираме в Евротурнирите. Няма да се предадем. Левски е любимец, само че предстоят два мача. Трябва да играем рационално и със успокоение ", разяснява вратарят и капитан на отбора Владан Гилен.

" Никой от нас четиримата не е удовлетворен, че няма да може да помогне. Що се отнася до Левски, това е един добър тим, който се укрепи с няколко мощни попълнения. Наскоро играха против Радник от Сурдулица и завоюваха с 1:0. Разучили сме ги. Имат мощни играчи в офанзива, трима отлични футболисти ", разяснява още Гилен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР