Носителят на Купата на България по футбол ЦСКА-София претърпя четвърта

...
Носителят на Купата на България по футбол ЦСКА-София претърпя четвърта
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" остана твърдо последен след четвърта загуба

Носителят на Купата на България по футбол " ЦСКА-София " претърпя четвърта загуба от пет изиграни мача в груповата фаза на Лигата на конференцията и сигурно ще приключи на последно място в своя поток от третия по мощ европейски клубен шампионат. В мач от петия кръг на група С довечера столичани отстъпиха с 0:2 като посетители на норвежкия първенец " Будьо/Глимт ".

В мразовитата вечер на ст. " Аспмира " оттатък полярния кръг българският отбор съумя да насочи едвам три удара по посока на противниковата врата, като единствено един от тях беше в очертанията ѝ. В същото време домакините сътвориха дузина голови положения, вкараха два пъти от три точни изстрела, а в самия край уцелиха и греда.

Резултата откри Сондре Брунстад Фет с технично осъществяване от воле в 25-ата мин., а звездата в офанзивата на " Будьо/Глимт " Ерик Ботхайм удвои в 85-ата, засичайки центриране по земя отдясно от границата на вратарското поле. В четвъртата минута на добавеното време влезлият като запаса Елиас Хаген беше изведен на чиста позиция, само че след удара му топката се отби от страничния дирек.

 

Очаквайте детайлности!
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР