Носителят на Купата на България - Локомотив Пловдив посреща втородивизионния

...
Носителят на Купата на България - Локомотив Пловдив посреща втородивизионния
Коментари Харесай

Локо Пловдив - Литекс /съставите/

Носителят на Купата на България - Локомотив Пловдив посреща втородивизионния Литекс в последния 1/8-финал. Това е второто затруднение за "железничарите " по пътя им към отбраната на трофея от предишния сезон.

Наставникът Бруно Акрапович може да употребява всичките си съществени футболисти и по тази причина се чака "смърфовете " да преминат без усложнения против втородивизионния си противник. Но въпреки това, ловчанлии постоянно са се представяли добре в тази конкуренция и са поднесли не една и две изненади.

Дали ще съумеят да хвърлят бомбата в конкуренцията и да отстранят настоящия притежател на трофея, следва да разберем от 17:30 часа от директното предаване на DIEMA SPORT и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. За вас ще следим всичко минута по минута и на GONG.BG.

Стартови сформира:

Локомотив Пловдив : Илко Пиргов, Милош Петрович, Динис Алмейда, Йосип Томашевич, Уирис Густаво, Петър Витанов, Момчил Цветанов, Бирсент Карагарен, Димитър Илиев, Ален Ожболт, Анте Аталица

Литекс : Петър Петров, Галин Минков, Иван Иванов, Петър Петров, Пламен Николов, Петко Ганев, Олег Димитров, Георги Иванов, Илиян Капитанов, Александър Аспарухов, Иван Митрев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР