Носителят на Купата на България Локомотив разгроми с 6:0 градския

...
Коментари Харесай

Локомотив разгроми Ботев в Битката за Пловдив |

Носителят на Купата на България Локомотив разгроми с 6:0 градския противник Ботев в следващото издание на Битката за Пловдив от 14-ия кръг на Първа лига. С триумфа Локомотив събра 27 точки и излезе краткотрайно отпред в класирането, като има с 1 повече от Лудогорец, само че разградчани са с 2 мача по-малко.

Локомотив не остави никакво подозрение в превъзходството си и стигна до безапелационния триумф с попадения на Момчил Цветанов (2), Дивиш Алмейда (9), Димитър Илиев (24-дузпа), Георги Минчев (29), Кристиан Илич (71) и Николай Николаев (78). Ботев приключи с човек по-малко, откакто в 45-ата мнута за втори жълт картон беше изпъден Джонатан Перейра.

В различен мач от кръга, игран през днешния ден, Арда победи Монтана с 3:0 вкъщи.
Тимът от Кърджали доминираше и справедливо стигна до трите точки на Арена Арда. Домакините от Арда започнаха по-активно срещата и Спас Делев и Иван Коконов пропуснаха да открият резултата. В 29-ата минута разумното се случи, откакто Коконов засече топката от непосредствена непосредственост в мрежата на Орлинов.

В 40-ата минута Янко Ангелов получи пряк червен картон и остави гостите с 10 индивида. Той влезе с бутоните напред в гърдите на Румен Руменов и съдията Волен Чинков не се поколеба да го изгони.

Арда удвои преднина си с попадение на Румен Руменов в 63-ата минута, откакто получи отличен пас по земя от Делев.

Само 6 минути по-късно Спас Делев мина през двама бранители на гостите и направи резултата типичен.

В първия мач от кръга, игран в петък, Черно море победи Славия с 3:2, откакто изоставаше с 0:1. За триумфа на " моряците " на два пъти се разписа Матиас Курьор, който е водач при голмайсторите в шампионата с към този момент 15 попадения. Славия пък игра от 21-та минута с 10 души, поради пряк червен картон на Радослав Терзиев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР