Носителят на Купата и Суперкупата на България Хебър (Пазарджик) преподписа

...
Носителят на Купата и Суперкупата на България Хебър (Пазарджик) преподписа
Коментари Харесай

Добромир Иванов: Хебър е най-добрият тим, не бих разглеждал други оферти

Носителят на Купата и Суперкупата на България Хебър (Пазарджик) преподписа с двамата играчи на поста либеро - Петър Каракашев и Добромир Иванов. Двамата остават в клуба за още един сезон, откакто през 2019/2020 завоюваха два трофея и сребърните медали в Суперлигата.

Свързахме се с Добри за особено и искрено изявление - за миналия сезон, клуба, новите упоритости, времето в изолираност. Какво още сподели той пред BGvolleyball.com - четете по-долу:

Оставаш в Хебър за втори следващ сезон. Доволен ли си от резултатите през миналата година?

Да, оставам. С наслаждение ще пазя цветовете на Хебър (Пазарджик), тъй като усещам, че през този сезон бяхме ограбени и ще имаме опция за реванш. Доволен съм от постигнатото на игрището, само че предвид на финалните решения....ограбени.



Имал ли си други предложения – от България, както и от чужбина?

На този стадий не бих даже и разглеждал други оферти. Винаги в кариерата си съм се старал да играя за тимове, където задачата е единствено една...първото място. А тук нещата се припокриват, откакто Хебър е тимът с най-хубавата организация, най-амбициозният и перспективен отбор във България.

Как се чувстваш в този клуб?

Както аз, по този начин и фамилията ми се усеща прелестно тук. А и откакто клубът се е постарал да не ти липсва нищо - за теб остава да мислиш само и единствено за волейбол, да се раздаваш оптимално и да си на топ равнище.



Какви са упоритостите ти за новия сезон?

Да затвърдим постигнатото и си вземем заслуженото, т.е. откраднатото.

Ще бъде ли Хебър задоволително боеспособен, с цел да повтори трофеите?

С риск да прозвучи нескромно - ние сме най-добре селектираният отбор и мисля, че в случай че всеки един от нас даде оптималното, ще е изцяло задоволително...



Как върви подготовката ти в домашни условия? Липсваше ли ти волейбола по време на изолацията?

Домашните условия ги загърбих преди към месец. Всеки един себеуважаващ се състезател употребява летните месеци да сложи основата, на която да стъпи предсезонната подготовка. А по отношение на волейбола.... да кажем, че имах време да си умря оптимално.

Как прекара времето под карантина?

Имах опция да скалъпвам, както в тренировките, по този начин и в игрите със сина ми. Беше занимателно.

Какво би желал да кажеш на волейболните почитатели?

Да са здрави. След като отпаднат всички противоепидемиологични ограничения ще ги чакаме в залата, тъй като както споделяше един мой преподавател във волейбола: " Ние го вършим за Вас, почитателите и цялостните зали! " (смее се)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР