Носителят на КЕШ с Барселона Христо Стоичков за пореден път

...
Носителят на КЕШ с Барселона Христо Стоичков за пореден път
Коментари Харесай

Ицо: Никой от ръководството на Барса няма да остане, Меси ги сложи на място

Носителят на КЕШ с Барселона Христо Стоичков за следващ път поддържа Лионел Меси в борбата му с президента на клуба Джосеп Мария Бартомеу. Това лято капитанът непосредствено атакува шефа, обвинявайки го, че не може да си прави добре работата. Най-късно през март 2020 година ще се проведат избори за нов президент на каталунците, като Бартомеу няма да взе участие в тях.

“Темата с Меси е доста световна, както и е тази с Луис Суарес и другите напуснали - съобщи Стоичков през днешния ден. - Това е политиката на Барселона. Хубава, неприятна - до март ще е по този начин, след което ще има нов президент. Няма и кой от това управление да остане на някакъв пост. За всеки беше неприятно това, което се разигра - казаното от Меси, казаното и от Бартомеу. Не можете да обвинявате футболисти, които са на терена от повече от 15 години и са печелили толкоз неща. Не можем да споделяме за някого от тях, че няма хъс или темперамент да бъде водач.”

“Не е прелестно, когато неща от кухнята излизат - продължи българската легенда. - Иначе знаете за самия футболист (б.р. - Меси), че той приказва един път, само че когато го прави, ги поставя на място. Този път те схванаха какво значи да си водач. Имах опцията да приказвам с Лионел преди този момент. Решението му е извънредно вярно, тъй като той е израснал в Барселона. Неговото сърце е там. Не го виждам с друга фланелка. Говореше се за Манчестър, за ПСЖ. Но най-вероятно кариерата му ще приключи с Мейджър лигата на Съединени американски щати, където може да изкара 1-2 години.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР