Носителят на Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA) в

...
Носителят на Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA) в
Коментари Харесай

Кобрата заговори за мач с Фюри, постави едно условие ВИДЕО

Носителят на Интерконтиненталната купа на Световната боксова асоциация (WBA) в тежка категория и формален кандидат за международната купа на Международната боксова федерация (IBF) Кубрат Пулев съобщи, че е подготвен да се качи на кръга против някогашния международен първенец Тайсън Фюри.

За подобен мач се приказва от месеци и той е вероятен, откакто британецът дебютира в Съединени американски щати с победа над Том Шварц. Кобрата изгледа мача в Лос Анджелис онлайн.

" Съперникът не беше толкоз добър, нищо особено. Готов съм за Фюри, несъмнено. Защо да не изляза на кръга против него през септември или октомври? ", съобщи Пулев пред репортерката на " Behind The Gloves " - Мишел Джой Фелпс, представен от Би Ти Ви.

Българинът обаче сложи едно изискване - по опция първо да се изправи против Анди Руис за купата на IBF. Мексиканецът е собственик на пояса, откакто нокаутира Антъни Джошуа. Мач сред него и Пулев към момента не е сигурен, защото британецът съобщи, че ще желае реванш.

Аз съм №1 кандидат на IBF и първо би трябвало да се удрям за пояса и по-късно може да се удрям с Фюри. Но съм подготвен когато и да е ", добави Кобрата.

Той към този момент има опит против боксьор от семейството Фюри. През 2018 година българският боксьор се изправи против братовчеда на Тайсън - Хюи, в " Арена Армеец ". Тогава Пулев победи след 12 рунда и единомислещо съдийско решение.

Заради целувката по устните на репортерката Дженифър Равало, известна като Кралицата на голото суши, Пулев получи 6-месечна възбрана за присъединяване в мачове и сега посещава курс за предварителна защита на насилието над дами в медийната сфера. След като завърши с него, той още веднъж ще бъде изслушан от комисията, която може да понижи наказването му.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР