Носителят на голямата Световна купа в сноуборда за 2016 година

...
Носителят на голямата Световна купа в сноуборда за 2016 година
Коментари Харесай

Радо Янков: Чувствам се по-уверен, отивам на Олимпийските игри с друга нагласа

Носителят на огромната Световна купа в сноуборда за 2016 година и на дребната Семеен кодекс в паралелния гигански слалом за 2017 година Радослав Янков се усеща по-уверен в себе си преди олимпийските игри в Пьончан 2018.

" Сега се усещам по-уверен, по-сигурен в себе си. Отивам на Олимпийските игри с друга настройка. Разбира се, напрежението ще бъде по-голямо поради високите упования към мен ", сподели Янков, който в Пьончан ще взе участие на втора Олимпиада.

Той е удовлетворен от подготовката си за новия сезон. " Моята подготовка мина доста добре. Здрав съм и този път взех квотата безпроблемно. Надявам се да съм здрав и да покажа капацитета си. Приоритет за мен са Олимпийските игри и Световната купа в Банско”, добави най-хубавият български състезатели.

 Пресконференция на БФ Ски и БОК за откриването на ски сезон 2017/2018 @@@

Първият старт на Радослав Янков за новия сезон за Световната купа ще бъде на 14 декември в Кареца (Италия). Той ще започва в общо 11 надпревари от Семеен кодекс до олимпийските игри - 3 през декември и 8 през януари.

Александра Жекова ще взе участие на 12 и 13 декември в старт от Световната купа във Вал Торенс (Франция). От 26 до 28 януари идната година Банско за повторно ще бъде хазаин на кръг от Световната купа по сноуборд, а Радослав Янков и Александра Жекова ще се радват на поддръжка от страна на българските почитатели на " Бъндеришка поляна ". Участие в тези стартове се чака да вземат още младите очаквания Валентин Миладинов и Теодора Пенчева.

Снимка: Марин Маринов, Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР