Носителят на два сребърни европейски медала в категория до 60

...
Носителят на два сребърни европейски медала в категория до 60
Коментари Харесай

Янислав Герчев пропуска Европейската купа по джудо в София

Носителят на два сребърни европейски медала в категория до 60 кг в джудото Янислав Герчев ще пропусне Европейската отворена купа за мъже в София пред уикенда, научи Sportal.bg от самия джудист. 30-годишният пловдивчанин получи травма на ключицата (б.а. натъртване) на последното си съревнование – Гран При на Тел Авив, като дружно с треньора му и народен ментор Атанас Герчев са взели решение да не взе участие в София.

Причината е, че Герчев желае да се резервира за шампионата от Големия шлем в Париж идващия уикенд. Това е най-реномираният от шампионатите от Големия шлем, а също така носи и повече точки за олимпийската и международна класации от конкуренцията в София. Герчев към момента не си е подсигурил присъединяване на Олимпийските игри в Токио през лятото, само че към този миг влиза в континенталните квоти.

С изключение на Герчев този уикенд в зала “Арена Армеец” ще забележим всички най-хубави български джудисти. Входът за феновете е безвъзмезден. И в двата дни срещите стартират в 10:00 часа, а финалите са от 16:00.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР