Носителят на девет титли от Откритото първенство на Австралия Новак

...
Носителят на девет титли от Откритото първенство на Австралия Новак
Коментари Харесай

Джокович: Имам проблеми през последните дни

Носителят на девет трофеи от Откритото състезание на Австралия Новак Джокович съобщи, че отрицателните страсти от предходната година са забравени и чака с неспокойствие още веднъж да излезе пред публиката на " Род Лейвър Арина " в Мелбърн.

Във вторник сърбинът стартира присъединяване си на Откритото състезание на Австралия с мач против испанеца Роберто Карбайес Баеня. Това ще бъде първи дуел за него в шампионата след абсурда през предходната година, когато не бе позволен до присъединяване поради отхвърли си да се имунизира против КОВИД-19, а след това бе и депортиран от Австралия.

" Смятам, че в случай че таях някаква завист, евентуално нямаше да мога да продължа и да се върна тук още веднъж ", съобщи Джокович на конференция преди мача си с Карбайес Баеня.

" Трябва да подчертая, че позитивната сила, която съм получавал в Австралия, надминава в пъти отрицателната, която се натрупа главно през предходната година ", сподели още той.

Джокович няма загуба в Австралия от 2018 година, когато загуби в четвъртия кръг на шампионата и се намира в серия от 33 следващи триумфа на " зеления " континент.

Проблем за него обаче може да се окаже контузия в задната част на бедрото, която го мъчи към този момент близо седмица.

" Имам известни проблеми в последните седем дни, в случай че би трябвало да съм почтен. Надявам се, че не е нещо съществено ", сподели още носителят на общо 21 трофеи от Големия шлем.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР