Носителят на 31 номинации за различни престижни награди сериал Добрата

...
Носителят на 31 номинации за различни престижни награди сериал Добрата
Коментари Харесай

Успешната история на „Добрата съпруга“ с премиера в ефира на NOVA

Носителят на 31 номинации за разнообразни влиятелни награди сериал „ Добрата брачна половинка “ ще направи своя дебют в ефира на NOVA от 4 юни, 22.00 ч. Предизвикалата възторг поредност ще опише с епизодите си от вторник до четвъртък историята на една смела жена , която взема решение да загърби статуквото и напълно поема живота си в свои ръце. В ролята на „ Добрата брачна половинка “ е носителката на " Еми " и премията на Гилдията на филмовите артисти Джулиана Маргулис , позната на феновете с присъединяване й в неведнъж награждавания медицински сериал " Спешно поделение ". Създатели на новия сериен шлагер са Робърт и Мишел Кинг, а изпълнителни продуценти огромните имена в киното - братята Тони и Ридли Скот.
 Добрата брачна половинка NOVA

Новият сериал по NOVA ще срещне феновете с Алиша Флорик - брачна половинка и майка, която смело поема цялостната отговорност за фамилията си и още веднъж потегля на работа, откакто брачният партньор ѝ попада в пандиза поради обществен скандал, включващ секс и политическа корупция. Преглъщайки измяната и смазващото обществено оскърбление, Алиша взима решение да стартира живота си изначало. Започва работа като младши юрист в влиятелна адвокатска фирма в Чикаго дружно с дългогодишния си другар, някогашен състудент и сътрудник в адвокатската фирма Уил Гарднър, който желае да види по какъв начин ще се оправи Алиша след 13 години отвън правосъдната зала.
Основният й съперник в адвокатската фирма е неотдавна приключил ученик на Харвард, който на пръв взор е другарски надъхан, само че е подготвен на всичко, с цел да може точно той, а не Алиша, да заеме една от свободните щатни позиции. За първи път от години Алиша се отхвърля от ролята си на " положителната брачна половинка " и поема личната си орис в ръцете си. Трупайки убеденост с всеки минал ден, тя стартира да се преобразява от презряната брачна половинка на подкупен политик в упорита работеща жена със лични идеали.
 Добрата брачна половинка NOVA-->
Дръзкият сюжет и мощният трагичен резултат носят на „ Добрата брачна половинка “ нечуван триумф измежду дейната телевизионна публика и в други страни като Англия, Германия, Дания, Испания и Австралия, част от които излъчват сериала в праймтайма на съответния канал. Никой не е по-изненадан от големия триумф на престъпната драма от самата основна актриса. „ И през разум не ми е минавало, че " Добрата брачна половинка " ще стане шлагер “, разяснява Джулиана Маргулис , която след първия сезон получава " Златен глобус " за най-хубава актриса в ТВ сериал и премията на Гилдията на филмовите артисти за най-хубава актриса в трагичен сериал. Сред останалия звезден каст са имената на Алън Къминг, Крис Нот, Кристин Барански, Джош Чарлс и други

Любопитен трагичен сюжет с нотка престъпна тайнственост ще предложи ефира на NOVA всяка делнична вечер с епизодите на телевизионния сериен шлагер „ Добрата брачна половинка “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР