Носителят на 20 титли от “Големия шлем” Роджър Федерер засипа

...
Носителят на 20 титли от “Големия шлем” Роджър Федерер засипа
Коментари Харесай

Федерер засипа с похвали Джокович

Носителят на 20 трофеи от “Големия шлем” Роджър Федерер засипа с похвали първенеца в Синсинати Новак Джокович, който го надделя с 6:4, 6:4 и стана първият състезател в историята със “Златен Мастърс” - триумфи във всички шампионати от най-високата категория на АТР.

“Той е популярен първенец и би трябвало да приказваме за това, а не за моите пропуснати ретури на втория му сервис. Става въпрос за него, той написа история. Можем да проучваме което и разиграване желаете, само че акцентът би трябвало да е върху него. Това е необикновено достижение и се надявам той да е доста горделив и благополучен.

Championship Sunday gave us...

1. @DjokerNole's historical victory over Federer.
2. @KikiBertens' incredible comeback against Halep.#DailyServe pic.twitter.com/HfTWHUNiN9
— Tennis Channel (@TennisChannel) August 20, 2018
Накрая на всяка кариера на даден състезател правиш равносметка на постигнатото от него и може да питаш кое е най-забележителното достижение? Може би за Ноле е точно “Златния Мастърс”, макар че той има толкоз трофеи от “Шлема” и доста други неща. Много е мъчно да спечелиш даже един “Мастърс”, тъй като видяхте даже аз по какъв начин играх през днешния ден - беше доста изтощителна седмица. Трябва да не губиш темп и да подобряваш играта си в придвижване в течение на седмицата. Той го направи по-добре от всеки и заслужава единствено поздравления, необикновено е какво постигна”, сподели Федерер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР