Носителят на 20 титли от “Големия шлем” Роджър Федерер се

...
Носителят на 20 титли от “Големия шлем” Роджър Федерер се
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Роджър Федерер - Новак Джокович

Носителят на 20 трофеи от “Големия шлем” Роджър Федерер се изправя против 15-кратния първенец от “Шлема” Новак Джокович в дълго чакан и мечтал край на “Уимбълдън”. Срещата стартира от 16:00 часа наше време. ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!
A couple of players that know all about final Sunday #Wimbledon | @rogerfederer | @DjokerNole pic.twitter.com/ygs4bKfeAm
— Wimbledon (@Wimbledon) July 14, 2019
Джокович и Федерер ще се изправят един против различен за четвърти път на “Уимбълдън”. За първи път те премериха силите си на “Ол Инглънд клъб” на полуфиналите през 2012 година, когато Федерер надви по пътя към купа №7 в Лондон. След това те “кръстосаха шпаги” в две следващи години на финала (2014, 2015), като и в двата случая успеха бе за Джокович.

В общата статистика на директните дуели посред им сърбинът има преимущество от 25:22 победи (пълната статистика на директните им двубои). В неделя двамата ще се срещнат за първи път през 2019 година. Последният им конфликт - на полуфиналите на “Мастърс”-а в Париж (на закрито) през 2018 година, се трансформира в ужасно шоу, което бе извоювано от Джокович със 7:6 (6), 5:7, 7:6 (3).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР