Носителят на 16 титли от “Големия шлем” Новак Джокович отново

...
Носителят на 16 титли от “Големия шлем” Новак Джокович отново
Коментари Харесай

Джокович отново срещу Циципас на 1/4-финали на Мастърс

Носителят на 16 трофеи от “Големия шлем” Новак Джокович още веднъж имаше компликации в първия сет на дуела си от “Мастърс”-а в Париж, само че въпреки всичко отстрани и втория си съперник в лицето на Кайл Едмънд, с цел да се класира на четвъртфиналите.

No fear for the Djoker

Novak Djokovic beats Kyle Edmund 7-6 6-1 to join Tsitsipas in the last 8 #ParisMasters pic.twitter.com/whckptJdi2
— We Are Tennis (@WeAreTennis) October 31, 2019
Ноле трябваше да преодолее съпротивата на музи Корентен Муте през вчерашния ден, а в този момент изненадващо имаше за противник точно Едмънд, който преди този момент се саморазправи с финалиста от Виена Диего Шварцман.

‍ Happy #Halloween ‍#ibi20 #tennis #djokovic pic.twitter.com/bsWB3VJupX
— Internazionali Bnl (@InteBNLdItalia) October 31, 2019
Джокович завоюва първия сет с тежък тайбрек и 9-7, като чак от петия път съумя да затвори частта. Втората бе много по-лишена от конспирация и завърши 6:2 за международния номер 1. Следващият му конкурент ще бъде седмият подложен Стефанос Циципас, който малко по-рано денем спря стремежа на Алекс де Минор с 6:3, 6:4 и го отстрани от сметките за Финалите на АТР.

Rafa during the practice with Djokovic. pic.twitter.com/Mli6bDBRD0
— Del (@Stroppa_Del) October 28, 2019
Както е известно, точно гъркът съкруши Джокович на четвъртфиналите на “Мастърс”-а в Шанхай по-рано този месец. За 12-и път в кариерата си пък Ноле реализира най-малко 50 победи за една акция (50 победи реализира през днешния ден и Циципас), като ще се опита за шести път да приключи годината на върха на международната класация. За задачата обаче Рафа Надал, който ще го измести в понеделник, не би трябвало да победи в Париж.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР