Носителят на 16 титли от “Големия шлем” и световен номер

...
Носителят на 16 титли от “Големия шлем” и световен номер
Коментари Харесай

Надал не е готов за игра, но това няма да го спре за Купа Дейвис

Носителят на 16 трофеи от “Големия шлем” и международен номер 1 Рафаел Надал продължава да се възвръща от травмите, които не го оставят на мира още от края на предходната година. Матадора е поел уговорката да се състезава за Испания в мачовете с Германия идната седмица за “Купа Дейвис”, като ще употребява опцията да натрупа игрови темп, без да е под напрежението в международния тур.

Just forget about everything and look at that picture. @RafaelNadal #Nadal pic.twitter.com/H8jDiNQRRk
— Цвети (@Cveti299) March 29, 2018
“Тренираме към този момент няколко седмици, без да вършим никакви откачени неща, тъй като взимаме поради, а и вие би трябвало да вземете поради, че той имаше две идентични травми. Той още не е изцяло подготвен за игра. Но в случай че завоюва един-два мача в “Купа Дейвис”, евентуално ще му се отрази добре на самочувствието”, изясни треньорът му Карлос Моя и добави, че сезонът на клей за Надал в международния тур ще стартира на “Мастърс”-а в Монте Карло.

“Осъзнаваме, че след “Купа Дейвис” ни следва месец и половина без никакви паузи, които са доста значими за Рафа”, добави още треньорът му.

Надал е играл само в Australian Open до момента през годината, като след отричане при започване на петия сет бе отстранен на четвъртфиналите от Марин Чилич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР