Носителят на 16 титли от “Големия шлем” и световен номер

...
Носителят на 16 титли от “Големия шлем” и световен номер
Коментари Харесай

Джокович побърза да успокои своите фенове

Носителят на 16 трофеи от “Големия шлем” и международен номер 1 Новак Джокович оповести добра вест за почитателите си посредством обществените мрежи. В последните дни се говореше, че Ноле може да подложи рамото си на интервенция, в случай че рехабилитационните процедури в Швейцария не дадат нужното облекчение на болките му.

Джокович обаче изясни, че се възвръща по проект и се надява да взе участие в азиатското турне, което към този момент стартира, директно след края на US Open.

“Извинявайте, че през последните дни ви държах в незнание. Прекарвам си отлично със фамилията и интензивно работя по възобновяване си, с цел да бъда подготвен за азиатското турне. Здравето ми постоянно е приоритет и незабавно щом съм подготвен, ще се завърна в игра. Ще ви държа в течение на напредъка ми и ви благодаря за всички пожелания за бързо възстановяване”, написа Джокович на британски и сръбски в “Туитър”.

Sorry for keeping you guys in the dark these days. I‘m having a wonderful time with my family and actively working on my recovery so I can be ready for the Asian swing. My health is always top priority and as soon as I’m ready, I’ll be back.
— Novak Djokovic (@DjokerNole) September 12, 2019
Джокович има да пази 1000 точки на “Мастърс”-а в Шанхай, където завоюва купата предходната година, а на последния шампионат от тази категория за годината в Париж - 600 точки, тъй като игра край през 2018-а и го загуби от Карен Хачанов. На Финалите на АТР Ноле също стигна до последната фаза и бе преодолян от Александър Зверев, което се равнява на още 1000 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР