Носителят на 12 титли от Големия шлем Новак Джокович се

...
Носителят на 12 титли от Големия шлем Новак Джокович се
Коментари Харесай

Джокович продължи на висока скорост към полуфиналите в "Куинс"

Носителят на 12 трофеи от Големия шлем Новак Джокович се класира с лекост за полуфиналите на тенис шампионата на тревни кортове в лондонския клуб " Куинс ". Сърбинът имаше потребност единствено от 78 минути, с цел да реализира безапелационен триумф против французина Адриан Манарино - 7:5, 6:1.

Джокович прекара на корта едвам 208 минути, с цел да стигне до финалната четворка. В предходния кръг той се разправи с Григор Димитров (6:4, 6:1) за 65 минути. Toчно толкоз му бяха нужни и в първия кръг, когато надигра Джон Милмна с 6:2, 6:1.

Срещу Манарино Джокович имаше компликации само при започване на мача, до момента в който успее да се нагоди към играта на френския левичар. Сърбинът позволи ранен пробив и изостана с 2:4, само че по-късно бързо напипа правилния темп и беше решителен.

Бившият №1 завоюва 11 от идващите 13 гейма, като имаше известни проблеми само в последния, когато сервираше за успеха при 5:1. Манарино стигна до късмет за върне единия пробив, само че Джокович го избави и не позволи удължение на мача.

Сърбинът записа трета победа от три мача с французина. Предишните им две срещи още веднъж бяха на трева - на " Уимбълдън " през 2017 година (6:2, 7:6, 6:4) и през 2016 година (6:4, 6:3, 7:6).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР