Носителките на титлите Мис не би трябвало да сме по-умни

...
Носителките на титлите Мис не би трябвало да сме по-умни
Коментари Харесай

Лейди България 2020 Татяна Иванова: Миските сме по-умни от министрите!

„ Носителките на купите „ Мис " не би трябвало да сме по-умни от министрите, само че се оказа, че това е по този начин ”. Това съобщи Лейди България 2020 Татяна Иванова, научи HotArena.

Красавицата стана звезда, откакто се появи на митингите с лента и корона от състезанието. Тя носеше и табела с надпис „ Не е редно миските ни да са по-умни от министрите ”.

„ Нямах никакво желание да вървя в този тип на митингите, само че приятелките ме накараха. Протестирам от първия ден, просто те ми споделиха „ Ето, ти си обществена персона, за какво не отидеш с короната?! ” И в действителност в действителност е недопустимо, ние носителките на купата „ Мис ” да сме по-умни от министрите с купени дипломи, каквото е нашето усещане в последно време ”, признава хубавицата, написа „ България през днешния ден ”.

Татяна е безапелационна, че не желае да обиди своите колежки от състезанията за хубост, а единствено с подигравка да покаже какво мисли за ръководството на управляващите.

Въпреки че е канена неведнъж да взе участие в надпреварите за „ Мис Плеймейт ”, Татяна избира „ Лейди България ”.

„ Там идеята е благотворителна, събират се средства за битка с рака. А и мисля, че на хората им омръзна от състезания като „ Мис Плеймейт ” и да гледат девойки, които наподобяват еднообразно ”, споделя още я.

Татяна ще остане на жълтите павета, до момента в който не се трансформират нещата. По думите й, в страната е нужна смяна и е значимо партиите да чуят гласа на младежите и точно на тях да дадат ръководството.

„ Не е нужна единствено оставка, нужна е цялостна смяна на системата, на модела, защото тази корупция и бюрократщина унищожава всичко. Аз самата имам бизнес, салон за хубост, и не желая да ви споделям на какъв рекет и напън съм била подлагана ”, споделя Лейди България 2020.

Татяна е и срещу „ старите муцуни ”, които се пробват да се наложат в митингите на гърба на същински искащите смяна. И предизвестява младежите да не се подвеждат по празни обещания на към този момент изчерпани политици от предишното.

И разкрива, че точно по тази причина ще продължи да стачкува, защото самата тя е майка и желае детето й–малката Ивон, да има бъдеще.

„ Отричам изрично експанзията от страна на протестиращите, изключително неприятно бе случилото се с Даниела Дариткова и Корнелия Нинова.

Затова и се съгласих да отида с короната и лентата на митинга, защото избирам някакъв пърформанс и артистичност в изразяването на недоволството, а не грубата експанзия и насилието ”, откровена е още хубавицата.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР