Носителките на титлите Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико обявиха,

...
Носителките на титлите Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико обявиха,
Коментари Харесай

ВИДЕО Целуват се страстно: Мис Пуерто Рико и Мис Аржентина се ожениха

Носителките на купите Мис Аржентина и Мис Пуерто Рико оповестиха, че са се оженили скрито, откакто като са имали „ персонална “ връзка в продължение на две години.

Това оповестиха двете хубавици посредством обществените мрежи, където от известно време те демонстрираха единствено топли другарски връзки.

Мариана Варела, на 26 години, от Аржентина, и Фабиола Валентин, на 22 години, от Пуерто Рико, се срещнаха за първи път през 2020 година, когато представляваха своите окръзи в състезанието " Мис Гранд Интернешънъл ", написа " Дейли мейл ".

В 30-секундно видео, оповестено в профилите на двете в Instagram, дамите споделят фрагменти от пътуванията си - в това число клип, на който се гушкат на плаж в Пуерто Рико и се любуват на сантиментална разходка с лодка в Мексико.

Видеото, събрало над 1,8 милиона гледания за три дни, по-късно скача напред към годежа. То демонстрира жилището на двойката, цялостен с подбор от червени и бели балони, розови листенца и приказни светлини. Златни балони с надпис „ Омъжи се за мен? “ са сложени пред прозореца, преди видеото да премине към клип на Фабиола, която слага пръстен на пръста на Мариана.

Младоженците са избрали съвсем идентични сребърни годежни пръстени - с вграден елмаз върху павирана лента.

Видеото приключва с целувка на двойката пред Брачното бюро в Сан Хуан, където се ожениха на 28 октомври.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР