Носителката на "Златната игла" за 2017г. - Миглена Каканашева -Мегз,

...
Носителката на "Златната игла" за 2017г. - Миглена Каканашева -Мегз,
Коментари Харесай

Петканов бройка Мегз

Носителката на "Златната игла " за 2017г. - Миглена Каканашева -Мегз, която е една от най-силно изявените съквартирантки през този сезон на VIP Brother, още от първите часове на престоя си в Къщата, се озова в любовен триъгълник, написа hotarena.net Биг Брадър посвети цели два епизода напълно на зараждащата се тръпка от страна на Даниел Петканов към топ дизайнерката.

Вече трети ден се излъчват главно фрагменти, в които се вижда, че лудият кореспондент, който още изпитва остатъчна любов към някогашната си - Александра Богданска, се поддава на чара на приятелката й - Мегз. Дани непрекъснато търси компанията на Меги, като даже персонално и намерено й призна, че се усеща добре, когато тя е към него, като даже й разви цяла лекция за протичаща посред им сила.

Покани я при него в джакузито и куп други подмятания и свалки, на които темпераментното миньонче съумява да отхвърля най-любезно. Дали от взаимност към Богданска или с помощта на умеенето й за самоконтрол, само че Мегз на този стадий се старае да не се впуска в любовния триъгълник, в който съзнателно или не - я въвличат продуцентите на риалити формата.

Близки до Мегз разкриват, че репортерът на Милен Цветков бил хвърлил око на Каканашева още месеци, преди да заживеят под един покрив. При инцидентните им засичания из столични клубове, той волно флиртувал с нея и даже се допуска, че я е "атакувал " и в обществените мрежи.

Така че развръзката на тази сага, несъмнено занапред следва и се обрисува черешката на тазгодишния сезон. Още един мъж в Къщата е мощно очарован от Каканашева и това е Тото, който съобщи: "Мегз е извънредно интелигентна, доста е интелигентна ", акцентира синеокият артист.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР