Носителката на титлата “Мисис Дама на годината“ Ваня Ламбева подкрепи

...
Носителката на титлата “Мисис Дама на годината“ Ваня Ламбева подкрепи
Коментари Харесай

“Мисис Дама на годината“ Ваня Ламбева подкрепи каузата на Парижкия бал

Носителката на купата “Мисис Дама на годината “ Ваня Ламбева поддържа идеята на шестия Парижки бал, който се организира на 5 октомври в София. Ламбева подари картина дело на художника Петър Пиронков и 12-годишната Иванина Николова от Бургас. Тя бе изплатена от адв. Искра Стефанова.

С дарението госпожа Ламбева поддържа идеята на Бала – да подкрепи българската танцова драма и разпространяването на изкуството по света.

„ За нас е изключителна чест да сме част от едно от най-значимите за страната ни събитие. Като организация работеща извънредно и единствено с надарени деца, и уредници на безчет благотворителни събития целящи поощряването на младежите в духа на градежа и творчеството, имаме удоволствието да поднесем тази картина като подарък на вашето прелестно и хуманно събитие! Картината е част от сбирката основана по време на първата Национална асамблея “Земята на децата” и е взаимна работа с ненадминатият живописец Петър Пиронков и прелестната млада участничка Иванина Николова 12 година град Бургас! Желаем триумф на Парижкия бал и прелестните дела, които води напред всяка година “, сподели по време дарението госпожа Ламбева и добавя, че „ Благотворителността не е патент на богатите, а патент на Душата “.

В самодейността на Парижкия бал тя вижда подобие в посланията на проведената от нея Асамблея "Земята на децата ", която при започване на юни т.г. събра над 300 надарени деца от цяла България, обединени от концепцията, че бъдещето на планетата е в техни ръце и, че най-хубавият език на дипломацията са младите, умни и надарени хора.

Ваня Ламбева и екипът й от „ Дива земя “ към този момент интензивно работят по подготовката на втората Асамблея „ Земята на децата “, която ще събере гении от целия свят.

Асоциацията „ Дива Земя” е основана през 2016 година от Ваня Ламбева. Тя има магистърска степен по история на изкуствата и магистърска степен по маркетинг. Преди това госпожа Ламбева е била кмет на Туден и е създател на спортния клуб в Годеч. Сдружение "Дивата Земя " работи на национално равнище, като до скоро покрива единствено софийския район. Ваня Ламбева е носителка на купата „ Мисис Дама на годината “ в раздел „ Благотворителност “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР