Носителката на титлата Мисис България Земя 2018 Роксана Кирилова се

...
Носителката на титлата Мисис България Земя 2018 Роксана Кирилова се
Коментари Харесай

Мисис България Роксана Кирилова застава зад Алекс от Варна с призив: Да и помогнем да ходи!

Носителката на купата " Мисис България Земя 2018 " Роксана Кирилова се включи в благотворителната идея “Да помогнем на Алекс да върви ”.

Заедно с доста варненци Роксана Кирилова застана зад 3-годишната Алекс и самодейността „ Изчисти квартала – помогни на Алекс! “ в събота, на която се събираха захвърлени кенчета. Те ще бъдат предадени за преработване,  а средствата ще отидат за лекуването на дребната хубавица. Алекс е от Варна и е родена с рядка особеност, поради която едното й краче е по-късо. Възможност за интервенция има, а лекуването се прави в Съединени американски щати. Сумата, която е нужна за втора интервенция е близо 800 000 лв..

„ В края на октомври ще има нова самодейност, в която с изключение на мен ще се включат доста спортисти и известни персони, с цел да участваме в надпреварата по тичане в Морската градина на Варна. Призовавам тези, които желаят да оказват помощ на Алекс да върви, да се включат в конкуренцията. Аз имам вяра в бъдещето на нашите деца, а Алекс е едно от тях! “, споделя носителката на купата „ Мисис България “ Роксана Кирилова.

Кампанията набира все по-голяма известност. Хора от Варна и района провеждат разнообразни начинания свързани с набирането на средства за дребния ангел Александра. В доста учебни заведения на морския град за първият образователен ден вместо цветя ще се подарява “парична вяра ”.

Всеки, който желае да помогне на Алекс може да го направи и с дарителски SMS с текст на латиница DMS ALEXANDRA на номер 17 777 или да преведе сума по сметка: Централна кооперативна банка BIC: CECBBGSF, IBAN: BG40CECB979040G7448700, титуляр: Александра Кръстянина (Майка на Алекс).

Мисис България Земя поддържа и още няколко благотворителни дела:

Фондация ”Мечта за дете ”, интервенция “Плюшено мече ” – за всички деца, които порастват в домове, надалеч от майчина обич и за дечица в неравностойно положение; Суверенен Орден на Свети Йоан, Рицари на Малта – чиято цел е да популяризира правилата на човечност и достойнство посредством разнообразни благотворителни кампании; Каузата на съдружие ”Вярвам в теб ” против домашното насилието над дами и на работното  място и интернационалната благотворителна акция #OneVoice, която също е обвързвана с тази идея.

Роксана Кирилова развива сполучлив бизнес в областта на застраховането, иама 3 висши образования, превъзходен 8-годишен наследник. Член е на Дамски клуб “Бизнес на високи токчета ”, а през  април тази година тя печели и  “Business & Fashion woman ” 2018 на Business&Fashion Awards.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР