Носителката на титлата Мисис България Земя 2018 Роксана Кирилова се

...
Носителката на титлата Мисис България Земя 2018 Роксана Кирилова се
Коментари Харесай

Мисис България Роксана Кирилова подкрепи благотворителна инициатива на Рицарите на Малта у нас

Носителката на купата " Мисис България Земя 2018 " Роксана Кирилова се включи в първата благотворителна самодейност на Рицарите на Малта у нас, която се организира преди дни в столичен хотел.

Тя бе поканена да взе участие в пролетната благотворителна вечер - “ Да помогнем на децата да осъществен своите фантазии ”, като член на дамския клуб „ Бизнес на високи токчета “ и взе участие в благотворителния търг на картини, икони и лотария. Роксана Кирилова бе в компанията на представители на бизнеса, симпатизанти и посетители на ордена. Набраните средства ще бъдат дарени за поддръжка на надарени деца в неравностойно състояние и по-конкретно за Детската школа по иконопис „ Захари Зограф ” към Енорийския център при храм „ Покров Богородичен “ в столицата “.

Чувството да знаеш, че даряваш бъдеще, сбъднати фантазии и детски усмивки е неописуемо. Поласкана съм от поканата да поддържа първото публично събитие на Велик Приорат България на Суверенен Орден на Св. Йоан от Йерусалим, Рицари на Малта след неговото основаване в края на предходната година. Орденът има Велики Приорати и Командерии допълнително от 50 страни в света и се употребява с престижа и формалното самопризнание на интернационалната общественост в лицето на Организацията на обединените народи “, споделя Роксана Кирилова.

Миската поддържа и подкрепя разнообразни благотворителни акции. Преди Коледа тя бе част от " Операция плюшено мече ", която се организира всяка година. Роксана и 7- годишният й наследник закупиха, опаковаха и изпратиха дарове в дома за обществено слаби деца в родния й град Силистра. „ Синът ми,  който е на 7 години ми оказва помощ постоянно в това начинание, тъй като желая да го науча да цени това, което има, и да му покажа, че човек постоянно би трябвало да оказва помощ, когато има опция. Отговорността и благодарността те вършат същински човек “, споделя Роксана Кирилова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР