Носителката на титлата „Мисис България 2020“ Валери Стефанова ще предостави

...
Носителката на титлата „Мисис България 2020“ Валери Стефанова ще предостави
Коментари Харесай

„Мисис България 2020“ Валери Стефанова с първа благотворителна инициатива

Носителката на купата „ Мисис България 2020 “ Валери Стефанова ще даде безвъзмезден достъп до уроци по британски на обществено слаби деца. За момента курсовете ще се организират онлайн поради ограниченията против разпространяване на коронавирусната зараза. Но това има и своите предимстава, защото ще могат да се включат повече деца.

В момента Валери събира екип от преподаватели и експерти, които ще образоват децата изцяло гратис два пъти в седмицата. Децата ще бъдат избирани по обществен симптом, а в групите ще се образоват девойки и момчета на възраст от 10 до 16г.

“Започнах да изучавам британски, когато бях на 22 години. Струваше ми доста пари и храброст, с цел да отида във Англия и да опитам шанса си. Познавайки болката, през която прекосих, с цел да извърша фантазиите си, желая да улесня доста младото потомство и да оказа помощ с каквото мога. Бих желал да извърша фантазиите на децата, които нямат опция “, разкрива Валери Стефанова.

„ Избрах британския език, тъй като е най-използваният и приказваме език по света, употребява се в бизнеса, науката и технологиите. Изучаването на британски език ще помогне на тези деца в бъдеще да си намерят и по-добра работа в мултинационална компания в България или някъде по света “, безапелационна е Валери.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР