Носителката на титлата Мисис Баба Вселена 2016-а година представи собствената

...
Носителката на титлата Мисис Баба Вселена 2016-а година представи собствената
Коментари Харесай

Ива Екимова представи нова козметична линия - slava.bg

Носителката на купата Мисис Баба Вселена 2016-а година показа личната си козметична линия на стилно бутиково събитие, на което участваха звезди, другари на Дони и публични посетители. Съпругът на Дони, кметът на Стрелча, Стойно Чачов, неразделно бе до обичаната си.

„ Бях доста млада, когато влязох в козметичен салон, с цел да поглезя кожата на лицето си. Жената, която ме посрещна ме посвети в тайнството на добавките към козметичните артикули. Научи ме, по какъв начин в най-обикновен крем, да прибавям масла и билки, които подхранват кожата и я поддържат свежа и млада. През пролетта на тази година взех решение, че е време да сбъдна фантазията си и да споделя с всички дами своята загадка. Така се роди Дони Козметикс.” – показа Дони Чачова по време на представянето.

Първата линия Pure Gold артикули са подобаващи за всеки вид кожа. Дневен, нощен и крем за около-очен силует вършат кожата свежа, изравняват тена и изглаждат фините бръчици, породени от въздействието на околната среда, напрежението и преумората. Натуралното българско, розово масло и розова вода в композиция с мощното противовъзпалително и упокояващо деяние с дълготрайна отбрана на чистото злато подкрепят клетъчното възобновяване и укрепват съединителната тъкан, подхранват в дълбочина и подмладяват кожата. Дони Козметикс са без парабени, не съдържат оцветители и аромати, с цел да не нервират сензитивната кожа.

Ексклузивното събитие почетоха певицата Нелина, топ-моделът Ива Атанасова, бизнес-дамите Марина Вълканова и Биляна Тончева, дизайнерката Мира Бъчварова, топ-гримьорът Борислав Соколов – Мис Бони, носителката на купата Мисис Баба – Капка Амзина, в компанията на колегата си Явор Цаков и доста други. Младата поп-звезда Дара Екимова поздрави гостите с класиката „ Една българска роза”, а върху гостите се изсипа дъжд от розови листенца, с помощта на ефирна танцьорка на въздушна коприна.

Дони Чачова показа сътрудниците си Николай Видолов от Нейчъръл Гардън, който създава козметичната линия, Десислава Бошнакова и Ива Екимова. Трите дами благодариха на дъщерите си – Руслана, Евелин и Дара.Гости и присъстващи се любуваха на изкусителните виновност на Katarzyna estate и сладката сексапил на Сладкарници Неделя. Дони, Ива и Деси бяха облечени в тематичните цветове на Дони Козметкс – златно, розово и бяло, с помощта на Бутик Резерве, а Евент Декор Диаманти трансфораха пространството на Ред Панда Студио в същинска приказност от рози.Дони Козметикс ще се продава най-вече, посредством он-лайн магазин, а за най-нетърпеливите във ФБ магазина на марката.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР