Носителката на титлата Мис Силикон Джулиана Гани е сред българките

...
Носителката на титлата Мис Силикон Джулиана Гани е сред българките
Коментари Харесай

Джулиана Гани с най-много пластични операции, Преслава и Сузанита с еднакви носове, Моника Валериева с дупе за 16 бона

Носителката на купата Мис Силикон Джулиана Гани е измежду българките с най- доста пластични интервенции. Техният брой не е прочут, само че евентуално бие всички останали. Само на гърдите си тя има три интервенции. Променяла е размерът на устните си неведнъж размера на устните си, а при започване на тази година оперира носа си за трети път.

С идентични носове се снабдиха доста звезди. Последна в тима влезе Преслава, която се снабди с мечтаната форма след втората интервенция. Феновете побързаха да отбележат, че с новия си нос тя наподобява на доста сови колежки. С сходен тъничък нос изгря и дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита. За изкуствената облага са платени сред 4 и 6 бона. Броят на интервенциите на 16-годишната певица нараства притеснително доста. Освен с нищожно облекло и мощен грим Сузанита скандализира с големи хиалуронови устни и силиконови гърди.

50-годишната Малина също се е подлагала на разнообразни интервенции. Тя е вложила в нов нос, скули, уста, лифтинг, само че зашеметяващата й фигура е плод на ежедневни тренировки във фитнеса.  Феновете на Алисия настояват, че тя е вманиачена да наподобява млада и пластиките по лицето й са достигнали огромен брой, От ботокса до носа, хората виждат от ден на ден промени в чертите на звездата. Тя настойчиво отхвърля да има пластики.

Въпреки, че е единствено на 20 години Гери-Никол има две интервенции, с цел да реализира огромно и плътно дупе. Организаторката на състезанието Мариана Маринов а с изключение на корекции по лицето има и пластика на задните елементи, която й е коствала единствено 350 евро и е осъществена нелегално в квартирата й във Венецуела. Моника Валериева пък пръсна 8 хиляди евро за по-стегнато дупе, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР