Носителката на титлата “Мис Северозападна България 2015 и Топ модел

...
Носителката на титлата “Мис Северозападна България 2015 и Топ модел
Коментари Харесай

Наше момиче стана втора на Фотомодел на Вселената 2018

Носителката на купата “Мис Северозападна България 2015 ” и Топ модел на " X Model Group " - Инес Петрова от Берковица, извоюва второто място на международния конкурс " Фотомодел на Вселената 2018 ". България се класира в челната тройка на състезанието в конкуренцията с модели от над 50 страни, заяви шефът на хитовата организация Ивайло Йосифов.

Събитието се организира в 5 звездния “Amara Sealight elite Hotel ” в турския курорт Кушадасъ. Конкурса е благосъстоятелност на Арменеца Ашот Качатриян и по традиция всяка година се организира в Турция под патронажа на една от най - известните туристически организации " Jolly Tour ". Подготовката за грандиозния край стартира още средата на септември,пише bulnews.bg. След оспорвани 4-ри кръга (Национален костюм, бански, коктейлни рокли и публични тоалети) Инес справедливо бе определена за един от новите топ фотомодели на вселената. Роклята, с която тя се показа на финала, е дело на дизайнера Стоян Радичев, и с нея красивата ни сънародничка завоюва и специфичната премия за най-красива публична рокля.

Това не е първият международен конгрес за хубост, на който Инес Петрова показва България. В биографията си тя има голям брой трофеи от национална и международна големина, и е представяла България на още 3 международни състезанието, само че това е най - огромната победа за нея.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР