Носителката на титлата Мис България за 2017 година Вероника Стефанова

...
Носителката на титлата Мис България за 2017 година Вероника Стефанова
Коментари Харесай

Мис България става агроном

Носителката на купата Мис България за 2017 година Вероника Стефанова ще става агроном, научи HotArena. Блондинката изненада с новината почитателите си обществените мрежи, като разгласи, че от първи октомври още веднъж ще е студентка.

28-годишната хубавица ще учи във Висшето учебно заведение по агробизнес и развиване на районите във Велико Търново. Това се случва единствено година и половина откакто роди дъщеричката си Анжела.Висшето обучение ще е второ за нея, защото преди този момент е приключила политология в Нов български университет.

" Ще се веселя след години, когато приключа всички пътувания и изяви към специалността ми, да се развия съгласно образованието си. Може би, в случай че не бях модел, щях да си диря шанса в областта на политологията ", споделя в свои изявленията Рони.Затова в този момент феновете й са сюрпризирани от внезапния завой към земеделието.

Освен, че се занимава с мода, Стефанова има бутик за облекла и два салона за хубост, писа „ Телеграф “. Нейният брачен партньор Филип Стоянов е член на борда на шефовете в Стоково пазарище „ Слатина-Къра “, чийто предмет на активност е търговия на едро и дребно с всевъзможни хранителни артикули. Завършвайки търновския агро лицей, тя също ще може да се включи в бизнеса му. В ранната си детска възраст обаче

Вероника желала да стане доктор.

" Някак си обаче, тъй като моят брат, който е по-голям от мен, е лекар, до момента в който той учеше видях, че самото образование е много комплицирано. Трябва да имаш и много здрава душeвност. Аз обаче съм доста плашлива и даже единствено като видя кръв, ми става неприятно. Поради това взех решение, че това няма да е методът, по който ще оказвам помощ и в следствие започнах да се интересувам от политика ", споделя миската.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР