Носителката на титлата Мис Англия 2009 Катрина Ходж, която е

...
Носителката на титлата Мис Англия 2009 Катрина Ходж, която е
Коментари Харесай

„Бойната Барби” разказа за издевателствата в армията

Носителката на купата „ Мис Англия 2009 ” Катрина Ходж, която е служила в английската войска, описа в изявление за Mirror Online за издевателството, на който е била подложена. По думите й, сътрудниците са почнали да издевателстват над нея, откакто е наградена за присъединяване си в интервенция в Ирак. Много от военнослужещите са считали, че тя е получила признателност от управлението единствено тъй като „ не е мъж ”.

Ходж споделя, че е получавала унизителни писма. Няколко пъти е била нападана в столовата. „ Един път ме замериха с кен от газирана напитка. Едва се сдържах да не се разплача пред тях, само че когато останах уединено просто се раздрах от плач ”, споделя Ходж. Ръководството, разбирайки за произшествията, не взема решение да води следствие.

Катерина Ходж попада в английската войска, когато е на 17 години. Служила е в Кралския британски полк в град Пирбрайт, в графство Съри. Прякора „ Бойната Барби ” тя получава откакто идва на работа с обувки на високи токчета, с изкуствени мигли и розов куфар. През 2005 година по време на задача в Ирак, траяла 7 месеца, тя обезоръжава джихадист и избавя живота на петима свои приятели.



През 2009 година печели състезанието „ Мис Англия ”, само че това единствено задълбочава спора с останалите военнослужещи. През 2015-а напуща армията. Твърди, че даже и през днешния ден получава полови нападки в интернет от военни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР