Носителката на титлата Кралица на Бургас 2022 г е 19-годишната

...
Носителката на титлата Кралица на Бургас 2022 г е 19-годишната
Коментари Харесай

Ето коя е новата Кралица на Бургас

Носителката на купата Кралица на Бургас 2022 г е 19-годишната обилна хубавица Йоана Стефанова. С безусловно болшинство, девойката очарова журито в състезанието за хубост и се окичи с короната. Миналогодишната носителка на влиятелната купа за хубост Ина Мархолева връчи короната на Йоана. Амбициите на новата най-красива жена на Бургас са да учи в университет, компетентност маркетинг и реклама, като добитите познания и оказват помощ да развие личен бизнес в областта на модата и хубостта. Новата носителка на купата Кралица на Бургас ще показва морския град на Мис България 2022 г, който ще се организира през есента в София. Освен журито, Йоана съумя да очарова и публиката в летния спектакъл на Бургас и завоюва и купата „ Лице на публиката “. Престижното отличие и беше връчено от основния проектант на община Бургас господин Емил Бурулянов. Първа подгласничка в най-престижния конкурс за хубост в морския град стана 17-годишната Ерика Стефанова, а втора подгласничка- Виктория Ангелова на 16 година



Престижният конкурс за хубост Кралица на Бургас 2022 г се организира на 11 юни в Летния спектакъл на Бургас. Лошото време и проливният дъжд не съумяха да спрат стотиците хора, които бяха пристигнали да поддържат участничките в конкуренцията. Конкурсът мина в три тура, като в първия, девойките дефилираха с дизайнерските тениски и аксесоари на Стоян Радичев. Във втори тур, девойките показаха най-новата сбирка бански костюми на българската марка „ Нукста “. В последния тур на състезанието, участничките дефилираха в неповторимите публични тоалети, още веднъж на надарения дизайнер Стоян Радичев. Водеща на блестящата гала бе Мисис Бургас 2017 Надя Недялкова.

За съвършената визия на претендентките за короната се погрижиха фризьорът Тодор Тодоров от студио „ Екстраваганза “, а гримът беше дело на надарената Ива Петкова. Хореографията на състезанието беше дело на невероятната Нели Вакъфова, която зарадва публиката в летния спектакъл с осъществяването на съвременен хаус-вокал. Атмосферата на състезанието беше допълнена и от надарените осъществявания на децата от танцова школа „ Естрела “ с началник Олга Мохова. Всички участнички в конкуренцията за купата получиха дарове от дългогодишният сътрудник на състезанието „ Кристиян оф Рома “, които подариха на девойките първокласна козметика за коса. От МБАЛ „ Сърце и мозък “ се погрижиха да обезпечат провеждането на състезанието с доктор и кола за спешна помощ.

Официален фотограф на Кралица на Бургас беше властелинът на фотообектива Николай Христов.

Община Бургас за поредна година беше сътрудник на състезанието Кралица на Бургас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР