Носителката на седем титли от Големия шлем Винъс Уилямс е

...
Носителката на седем титли от Големия шлем Винъс Уилямс е
Коментари Харесай

Винъс Уилямс е обвинена за катастрофа със смъртен случай

Носителката на седем трофеи от Големия шлем Винъс Уилямс е разследвана за автомобилна злополука с съдбовен край, заяви " Ройтерс ". Според първичния полицейски отчет американската тенисисистка е провокирала пътно-транспортно произшествие, което е довело до гибелта на 78-годишен мъж.

Полицията твърди, че джип Toyota Sequoia, ръководен от Уилямс, се е сблъскал с Hyundai Accent, откакто тенис звездата е минала на червен светофар. Инцидентът е станал на 9 юни в родния град на 37-годишната спортистка - Палм Бийч, Флорида.

Хюндаят е бил ръководен от брачната половинка на починалия Джером Барсън - Линда Барсън, която е на 68 години. Мъжът незабавно е бил откаран в болница и настанен в интензивното поделение, където е умрял от раните си две седмици по-късно.

Тъй като следствието на случая продължава, против Уилямс към момента няма публично повдигнати обвинявания, заяви началникът на полицията в Палм Бийч Пол Роджърс.

Адвокатът на тенисистката Малкълм Кънингам оспори показаната версия за случая. " Г-ца Уилямс е влезнала в кръстовището на зелен светофар. Докладът на полицията демонстрира, че тя се е движила с 8 км/ч, когато госпожа Барсън се е блъснала в нея. ", съобщи Кънингам.

" Това е доста трагичен случай и Винъс показва най-дълбоките си съболезнования към фамилията, което е изгубило непосредствен човек ", добави юристът на някогашната номер 1, представен от " Ройтерс ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР