Носителката на приза Мис Силикон на десетилетието“ Джулиана Гани отново

...
Носителката на приза Мис Силикон на десетилетието“ Джулиана Гани отново
Коментари Харесай

Джулиана Гани открадна бизнеса на бившия си мъж

Носителката на наградата " Мис Силикон на десетилетието “ Джулиана Гани още веднъж попадна под светлините на прожектора, скандализирайки обществените мрежи с постъпка, засягаща някогашния ѝ брачен партньор — фитнес инструктора и нутриционист Илиян Найденов, написа " Галерия “.

Оказа се, че някогашната риалити героиня е отмъкнала бизнеса на мъжа си след развода. От известно време тя предлага огромно многообразие от хранителни добавки, множеството от които са налични и в огромните фитнес вериги у нас – нещо, с което и през днешния ден Надейнов се занимава интензивно. Дали поради това, че счита, че е рентабилен бизнес или просто тъй като желае да забие още по-надълбоко ножа в гърба на Найденов, Гани решила за сътвори своя линия, която да измести продуктите на Илиян.

" Хранителните добавки са една моя сбъдната фантазия. Много желаех да имам собствен бранд, тъй като считам, че развих много непознати марки и към този момент беше време... “, разяснява тя, правейки отпратка към всички артикули, които е рекламирала през годините, без да е ясно дали въобще е употребила някой от тях.

За пръв път от доста време насам Джулиана си разреши още веднъж да приказва за връзките с някогашния си. " Честно казано, той не ми е обичана тематика и ме мисля, че би трябвало да го разясня. Отношенията ни са обтегнати “, сбита е Гани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР