Носителката на престижния приз Мисис България Свят 2017“ Ирина Белчева

...
Носителката на престижния приз Мисис България Свят 2017“ Ирина Белчева
Коментари Харесай

Мисис България Ирина Белчева свали 60 кг с глад и спорт! Теди Бургазлиева качи и премахна 30 кг с близнаците

Носителката на влиятелния приз „ Мисис България Свят 2017 “ Ирина Белчева е сграбчила короната, откакто с ограничения и спорт е съумяла да смъкна 60 кг., научи HotArena.

За битката с килограмите споделя самата тя, издавайки, че след двете си поредни бременности е достигнала шокиращото тегло от 108 кг.

Ирина е от София, щастливо омъжена и майка на две деца. Завършва „ Електроенергетика “ и има магистратура по бизнес администрация. Започва да гладува откакто доближава до смущаващите три числа на кантара, писа „ ТелеграФ “.

Аз имам две прелестни дечица. Те са с дребна разлика – две бременности, през две години. Имах хранителни нездравословни привички и качих много килограми. По време на бременността и по-късно. Успях с воля, увереност, корав дух и доста лишения… Това се случи за малко време, в границите на 7-8 месеца. За страдание универсална формула няма. Аз минах през разнообразни стадии в моя живот, разнообразни режими съм пробвала, разнообразни диети…. Това, което открих за себе си и че работи за моя организъм, е циклично недояждане. Смятам, че сносно ми се отрази за този интервал, тъй като в действителност смъкнах доста килограми “, споделя в тв изявление Мисис България Свят 2017 година

Една от най-красивите Мис България, победителка през 2002 година и единствена от носителките с отнета корона поради голи фотоси – Теди Бургазлиева, също е съумяла да се пребори с килограмите, насъбрани по време на бременността. Тя е смъкнала цели 30 кг след появяването на близнаците. Оказа се, че Теди ядяла по шест пъти дневно по лекарско наставление, тъй като докторите се тормозили, че децата й могат да се родят недоносени.

Слава богу, това не се случило и те пристигнали на бял свят здрави и с тегло над три кг.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР