Носителката на престижната световна титла „Мисис Трансконтинентал“ д-р Полина Паньова

...
Носителката на престижната световна титла „Мисис Трансконтинентал“ д-р Полина Паньова
Коментари Харесай

„Мисис Трансконтинентал“ д-р Полина Паньова посвещава кариерата си на здравето и красотата на българските жени

Носителката на влиятелната международна купа „ Мисис Трансконтинентал “ доктор Полина Паньова стана основен доктор на огромна компания за хубост и козметика.

Д- р Паньова е лекар по дерматология, ендокринология и експерт по контурна пластика дълги години е живяла в Украйна, само че е решила да се посвети на здравето и красотатат на българските дами и неотдавна още веднъж е в родината си.

„ Моята задача като основен доктор е да образовам лекари, козметици и пластични хирурзи да изберат най-хубавото за своите пациенти и по какъв начин да работят с продуктите. Предстоят доста семинари и курсове, на които ще преподавам на тези експерти “, споделя доктор Паньова.



Освен това тя ще има приемни часове за съвещания или самостоятелно образование.

Д-р Полина Паньова има впечатляваща професионална биография. Завършила е медицина с орден и цялостно отличие Виницкия народен медицински университет „ Николай Пирогов “ в Украйна. Завършва клинична ординатура, ендокринология и специализира дерматология. Специализирала е пластична хирургия всяко лято, в продължение на пет години, в Никозия Кипър.

Около името на Полина Паньова се заприказва и през лятото на 2019г., когато тя сграбчи купата „ Мисис Трансконтинентал “ в престижия интернационален конкурс, който се организира в Атланта, щата Джорджия. Тя заслужи и премията за най-интелигентна участничка

Красивата лекарка не се явява на конкурс за хубост за първи път. Миналата година тя печели „ Мисис България Трансконтинентал “.

Живее дълги години в Украйна. Женена е за украинец и има двама сина. Д-р Паньова се завръща в България с голямото предпочитание да се развива като експерт точно у нас.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР