Носителката на пет титли от Големия шлем в тениса Мария

...
Носителката на пет титли от Големия шлем в тениса Мария
Коментари Харесай

Шарапова е разследвана за участие в имотна измама за милиони в Индия

Носителката на пет трофеи от Големия шлем в тениса Мария Шарапова е разследвана от управляващите в Индия за присъединяване в машинация, оповестява Агенция Франс Прес, представен от dnevnik.bg. Според информацията рускинята е въвлечена в проблем за несбъднат план за създаване на първокласен жилищен комплекс, носещ името ѝ.

Твърденията са, че компанията Homestead Infrastructure Development е взела милиони долари от продажба на непостроените жилища, а по-късно планът пропаднал.

" Всяка звезда, която поддържа какъвто и да е артикул, механически става сътрудник на компанията. Никой нямаше да влага в плана, в случай че името на Шарапова не беше в него ", споделя юристът Пиуш Сингх пред Агенция Франс Прес. Той пази ползите на един от купувачите на жилища.

През 2012 година Шарапова била в Индия за представянето на първокласния план. Твърденията били, че в комплекса ще има тенис академия и площадка за хеликоптери. В уеб страницата на плана съветската тенисистка показва, че задачата ѝ е " да накара притежателите да се усещат по този начин, като че ли имат нещо особено и друго ".

Проектът е бил в град Гургаон - втори по величина в щата Харяна. Той трябвало да бъде приключен до 2016 година, само че построяването било прекратено, откакто компанията реализатор събрала милиони от купувачите, твърди Сингх.

До момента Шарапова не е коментирала случая. Руската тенисистка се завърна в игра през април, откакто изтърпя 15-месечното си наказване за приложимост на допинг.

Следващото чуване в съда в Ню Делхи е на 23 ноември.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР