. Носителката на Оскар Кейт Уинслет е родена на 5 октомври

...
.
Носителката на Оскар Кейт Уинслет е родена на 5 октомври
Коментари Харесай

Нима до старостта си ще се сравнявате с модели и актриси? - КЕЙТ УИНСЛЕТ

.

Носителката на Оскар Кейт Уинслет е родена на 5 октомври 1975 година във Англия. 

Първата роля на бъдещата холивудска звезда е през 1991 година в телевизионната поредност Shrinks.

Оттогава Кейт взе участие в десетки продукции, само че печели международна популярност с ролята на Роуз в шлагера на Джеймс Камерън „ Титаник “.

За огромния си пробив актрисата споделя:

Един ден минах на кастинг за ролята на Роуз в „ Титаник “. Оказа се, че продавачката на сандвичи – кандидатката с най-малка възможност да бъде определена, завоюва ролята в един от най-великите филми, снимани в миналото.

Кейт Уинслет постоянно споделя за униженията, които е понасяла през годините поради фигурата си:

В учебно заведение непрестанно ми се подиграваха. Казваха ми, че може и да получа функции в киното, само че единствено в случай че желая да играя дебеланка.

Години по-късно актрисата взе участие в огромни холивудски продукции и има над 80 кино награди, измежду които Оскар за The Reader, четири награди Златен глобус, Еми за Mildred Pierce, три награди БАФТА.

През 2014 година Кейт Уинслет получи своя звезда на Алеята на славата в Холивуд.

През целия си живот в никакъв случай не съм срещала жена, която да е удовлетворена от себе си. Никакво положително отношение, единствено отрицателно. Това е извънредно – да загубиш младостта си в неодобрение от своята осанка. Никога не съм била хубавица – имах дебели бузи, огромен размер стъпала и отвратителна коса.

Съвършенството не е това, с което съм талантлива – аз се обичам и се одобрявам каквато съм.

След раждането коремът ми се отпусна, само че това е обикновено. И аз не всеки път съм удовлетворена от отражението си в огледалото. Просто никой не е съвършен и съвършенството е другаде. То е във формите, с които сме надарени. Аз се гордея с външността си.

Никога не съм имала за цел да стана известна. Нямах никакви упоритости даже. Виждах, че няма нито една известна пълничка актриса. Знаете ли, дете, което е било пълничко, остава пълен човек в главата си вечно. И аз не се отличавах от останалите цялостни момиченца. Понякога на улицата виждах госпожица, която е с тесни дънки и къса тениска и желаех да съм като нея, с цел да съм щастлива. Но след това си споделях: щом върви на такива високи токчета, значи не е щастлива!

Старая се да убедя приятелките ми, че женската фигура в размер XS не е „ естествената фигура “. Ако би трябвало да съм почтена, измежду моите познати и близки нямам нито една жена, която да носи този размер. Освен щерка ми, която е на 11 години.

Ще ми отнеме много време да се отърва от това цялостно момиченце, което съм била в детството си. Но за едно съм му признателна – за дупето си.

Аз съм тъкмо такава, каквито са стотици други дами. Нямам идеални гърди, имам целулит, само че към момента съм много съблазнителна. Ако това самопризнание ще успокои доста от тях, аз съм щастлива.

Няма част от тялото ми, за която да се съглася да заменя или да поправям благодарение на пластичната хирургия. Дори във фантазиите си.

Няма нищо неприятно в пластичната хирургия и силиконовите импланти, в случай че те вършат хората удовлетворени от себе си.

Винаги давам за образец Сюзън Сарандън и Мерил Стрийп – това са дами, които стареят луксозно и почтено. При тях е цялостно с оферти, и макар телата и лицата им, те не са намалели. Тях ги търсят за най-сериозните функции, тъй като лицата на тези актриси са способни да показват страсти, а не са се трансформирали във восъчни маски. Из не желая, някоя част от моето лице да бъде парализирана…

Красотата и естествеността за мен са синоними.

Не знам какъв брой мощно би трябвало да стартира да се нервирам, с цел да стартира да изгубвам тегло. Аз не съм от тези хора, които отслабват от страсти. Но съм щастлива!

Голяма изненада е да откриеш, че уединено със себе си, може да ти бъде доста добре.

Аз нямам доверие в институцията брак. Да даваш на различен отговорности и да ги изпълняваш – това е грубо.

Строгото образование на децата е цялостна нелепост. Рано или късно те просто ще въстанат и ще намразят родителите си.

Моите родители са обект за подражателство. Майка ми в никакъв случай нищо не ми забраняваше. Тя ми се доверяваше и не се бъркаше в моя детски живот.

Слава богу, аз съм задоволително на себе си, че да отглеждам своите деца да ги целувам и да им споделям „ Обичам те “ още веднъж и още веднъж.

Самотните майки минават през комплицирани времена. Обществото е необикновено неоправдателно. Аз знам това.

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР