Носителката на награда Оскар Дженифър Лорънс си взима едногодишна почивка

...
Носителката на награда Оскар Дженифър Лорънс си взима едногодишна почивка
Коментари Харесай

Актрисата Дженифър Лорънс си взима година почивка

Носителката на премия " Оскар " Дженифър Лорънс си взима едногодишна отмора от актьорството , заяви Би Би Си.

Дженифър Лорънс се е посветила на идеята да сътвори интерес у младежите към политиката . Тя е в управителния съвет на организацията Represent.Us дружно с режисьора Дейвид О. Ръсел. Организацията води акции против рушветите в политиката и за приемане на закони против корупцията.



Преди да се отдръпна, Дженифър Лорънс ще довърши фотосите в шпионския филм " Червената лястовица " . В него й партнират Джоел Еджъртън, Матиас Схонартс, Шарлот Рамплинг, Мери-Луиз Паркър и Джеръми Айрънс.

Дженифър Лорънс е известна с политическата си интензивност. Тя беше една от п ървите огромни звезди, които заговориха за разликите в заплащането на актьорите и актрисите през 2015 година Миналия месец тя взе участие дружно с Камерън Диас и Адел в Похода на дамите в Лос Анджелис, който прикани за тъждество сред половете и повече права на дамите.
 Дженифър Лорънс Guliver/Getty Images

Дженифър Лорънс завоюва премия " Оскар " за най-хубава актриса за кино лентата " Наръчник на оптимиста " . Тя е номинирана за " Оскар " също за филмите " Зимен подарък ", " Американска скица " и " Джой " . Голяма известност й носи поредицата " Игрите на глада ".
 Дженифър Лорънс Guliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР